[vc_row][vc_column width=»1/2″][vc_column_text]

Om meg

Helt siden jeg var liten har jeg alltid vært interessert i teknologi. Det kan være alt fra de gangene sikringene har gått hos farmor til den ene høyttaleren som ble litt «brent» den ene gangen.

 

Men nok om historiene mine. Hvor er jeg i dag?

 

I dag er jeg meg som fortsatt elsker teknologi og elektriske ting og tang. Jeg startet for en stund tilbake å lære meg litt HTML og CSS sammen med Bootstrap. Jeg har også i senere tid prøvd å starte litt med PHP og SQL. Utenom programmering og webutvikling er jeg interessert i media. Jeg har vært med UKM flere ganger med flerkameraproduksjoner som jeg også har fått drevet litt med i min lærlingperiode hos Haugaland Kraft.

 

Har du spørsmål til meg så ikke nøl med å ta kontakt!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_single_image images=»65800″ size=»full» align=»center»][/vc_column][/vc_row][vc_row swatch=»swatch-red-white» top_decoration=»right-slope»][vc_column width=»1/3″][vc_single_image images=»65732″ size=»large» align=»center»][/vc_column][vc_column width=»1/3″][vc_single_image images=»65497″ size=»large» align=»center»][/vc_column][vc_column width=»1/3″][vc_single_image images=»65956″ size=»large» align=»center»][/vc_column][/vc_row]